DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

6.6.2015 od 14 hodin se rozeběhla 4.soutěž Ostašsko-Borské ligy a to na Bezděkově.

Na tuto soutěž od nás vyrazil pouze tým mužů, tým žen se z důvodů rozsáhlých absencí neposkládal.

Již den dopředu jsme na Bezděkově instalovali naše nástřikové terče s elektronickou časomírou. Bohužel do, podle nás dokonale, utěsněné krabičky natekla voda a shořelo relátko, které je zásadní pro funkci terčů. Terče byly nahrazeny sklopnými od kluků z Radešova. Časomíra se v okolí nedá nikde okoukat, takže ji stále stavíme stylem pokus-omyl. A bohužel jedinou možností pořádného testování jsou soutěže, na našem tréninku zatím nenastal problém, který by měl vliv na funkci. Stále se učíme a ladíme chyby. Takže tímto bychom se ještě jednou chtěli omluvit všem týmům a hlavně pořadatelům z Bezděkova za tento problém.


Soutěž se rozběhla dle plánu ve 14 hodin, ale kvůli výše popsaným problémům byla v 15 hodin restartována. Nástřikové terče byly nahrazeny terči sklopnými - dva terče pro každý proud. Soutěž se běžela na dva útoky a dosažené časy se sčítaly. První čas 22,75s byl výborným vstupem do soutěže, ale druhý čas byl poznamenán chybou při spojování hadic C na základně a stopky se zastavily na čísle 39,56s. Součet 62,24s nás odsunul hluboko do startovního pole, konkrétně na 8.příčku ze 14 mužských týmů. Účastnili se také dva týmy žen a tak se do Ostašsko-Borské ligy rozděluje spousta bodů.

 

Fotogalerie ZDE

Složení týmu mužů: košař, nabírač, strojník, Bčkař, rozdělovač, levý proud, pravý proud

Langhamer Jakub, Zeman Martin, Franz Libor, Hořčička Jakub, Ptáček Tomáš, Michel Lukáš, Puschman Jindřich