DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

V roce 2020 se díky dotaci Královéhradeckého kraje z programu 20RRDU5 ve výši 60 000 Kč podařilo zrekonstruovat sociální zařízení klubovny SDH Žďár nad Metují.

 

Sociální zařízení v klubovně před rekonstrukcí naprosto neodpovídalo požadavkům dnešní doby. Jedno tmavé WC se starou podlahou bylo nouzové řešení pro hasičský kroužek.

Díky dotaci se podařilo zvětšit prostor sociálního zařízení do přilehlého skladu, kde byly vytvořeny dva oddělené WC pro pány a dámy, a jeden nedělený prostor s pračkou, sušičkou, výlevkou a umyvadlem. Celý prostor je osvětlen denním světlem z okna a vytápěn radiátorem. Prostor je také kompletně odhlučněný, aby nedocházelo ke sporům s nájemníky kvůli hluku. Všude je položena nová dlažba a nové obklady, díky čemuž není problém udržovat hygienickou čistotu. Výlevka dále usnadní čištění všeho vybavení, pračka se sušičkou zajistí čistotu všech oděvů.