DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

V sobotu 8.dubna jsme s mladými hasiči vyrazili na druhou soutěž v letošním roce.

 

Jednalo se o závody v požárnícké všestrannosti - pro mladší běh 2 km, pro starší 3 km. V průběhu běhu musí projít 6 kontrolních stanovišť, kde předvedou znalosti první pomoci, topografie a orientace mapy, přelezou vodorovné lano v délce 6 m, střílejí ze vzduchovek, musejí prokázat znalosti z požární ochrany ( co se čím hasí :) ) a uzle. Na stanovišti prokazuje znalosti každý člen 5tičlenného týmu zvlášť. V případě špatné odpovědi získává celé družstvo trestné body. Výsledný čas tvoří součet trestných minut s časem běhu.

 

Na soutěž jsme se sešli v 7 hodin ráno u hasičárny. Odjezd se trochu opozdil a od krámu jsme odjížděli kolem půl 8. Všechno jsme ale v klidu stihli a o půl 9 jsme byli na místě. Po registraci družstev a nástupu se vydaly první týmy na trať. Počasí běhání přálo - nesvítilo slunce a teplota byla tak akorát - kolem 15°C. Mladší startovali jako třetí ve své kategorii. Po doběhnutí obou našich týmů následovalo klasické čekání na doběhnutí dalších týmů a výsledky.

 

Těch jsme se dočkali kolem půl 2 a byly skvělé. Tým mladších se hlavně kvůli problémům na stanovišti požární ochrany umístil na krásném 8.místě z 20 týmů. Tým starších obsadil 2.místo z 20 týmů. Chybělo pouhých 14 vteřin na první místo !


Tyto výsledky nás velmi potěšily, ale také ukázaly, na čem musíme do příštích ZPV zapracovat.

 

Fotogalerie ZDE

Složení týmu mladších: Kleinerová Natálie, Blažková Kateřina, Svatoňová Anna, Danihel Matěj, Freiberger Adam

Složení týmu starších: Meier Lukáš, Poche Jan, Thér Filip, Černohorská Pavla, Hanušová Nikola